Home » , , , , , , , , , » [Video Gol] Keputusan Perlawanan Malaysia vs Qatar | 19 November 2013

[Video Gol] Keputusan Perlawanan Malaysia vs Qatar | 19 November 2013

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , , , , , ,

 HAJAT TAK KESAMPAIAN


Keputusan akhir : Malaysia 0-1 Qatar

Perlawanan terakhir Datuk K. Rajagobal berakhir dengan kekalahan seterusnya menghampakan jutaan peminat negara untuk melihat Malaysia layak ke Piala Asia 2015. Qatar menghukum pertahanan negara yang agak rapuh dek kerana taktikal jurulatih yang terlalu inginkan kemenangan. Jika tidak kerana persembahan cemerlang Apek, sudah pasti kita akan kalah teruk.



HARIMAU MALAYA KE PIALA ASIA 2015, PERLAWANAN TERAKHIR DATUK K RAJAGOBAL BERSAMA PASUKAN MALAYSIAHarimau Malaya nampak lebih bersemangat di awal permainan tetapi hantaran dan penyudah masih lemah. Kita tiada pemain yang bijak seperti Piya untuk mengemudi barisan tengah. Kita tiada pemain sayap seperti Gopi yang bijak melakukan hantaran lintang. Kenapa King Gobal tidak nampak kelemahan ini?



Kerana Safiq kapten pasukan negara, beliau tidak boleh digantikan dengan pemain lain? Apa-apa pun tahniah atas kejayaan pingat emas Sukan Sea 2009 dan Piala AFF Suzuki 2010. Kami hormat pencapaian silam King Gobal tetapi itu tidak bermakna kamu boleh memperjudikan nasib pasukan selepas 3 tahun. Sayonara Datuk K.Rajagobal.

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

2 Responses to " [Video Gol] Keputusan Perlawanan Malaysia vs Qatar | 19 November 2013 "

  1. Sylarius Yusof Says:

    Rajagobal ni dah ketandusan idea sebenarnya. Dia punya taktikal mudah sangat dibaca. Player pun macam ada certain-certain player yang jadi anak emas dalam skuad. Current performance hancus pun still ambik jugak padahal ada ramai lagi yang lebih baik.

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Que Haidar Says:

    @Sylarius Yusofno komen. aku dah bosan. hehe. stuju dgn komen bro

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets