Home » , , , » Kelebihan Kad Express Dominos Pizza 2013 | Percuma Pizza

Kelebihan Kad Express Dominos Pizza 2013 | Percuma Pizza

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , ,

PROMOSI DAN DISKAUN PIZZA DOMINO'S

KAD EXPRESS EKSPRESS DOMINOS PIZZA 2013, BILA TARIKH TUTUP KAD DISKAUN DOMINOS PIZZA,CARA NAK DAFTAR KAD DOMINOS EKSPRESS DISKAUN PIZZA


Akhirnya impian untuk dapatkan Kad Express Dominos Pizza tercapai. Dah lama teringin nak buat kad ni. Tapi sebab sah laku kad berakhir pada 31 Disember setiap tahun (fixed) maka eloklah dibuat pada awal tahun. Kita akan dapat nikmati keistimewaannya selama setahun.


Semalam baru teringat pasal Dominos Pizza. Terus buat alang-alang teringin nak makan sambil tengok AJL27. Kepada siapa-siapa yang nak renew boleh lah pegi ke cawangan Dominos berhampiran.


Bagi penggemar Pizza Dominos anda mesti dapatkan kad express ni. Nak tau apa keistimewaan kad ni?


HARGA PIZZA DOMINOS MALAYSIA LARGE REGULAR XTRA LARGE,PIZZA PERCUMA



1. Kalau beli 1 Pizza Dominos Large (RM 32.80) anda akan dapat FREE 1 Pizza Large

2. Kalau beli 5 Pizza Dominos Large (RM 32.80 x 5 = RM 164) anda akan dapat FREE 5 Pizza Large

3. Kalau beli 2 Pizza Dominos Regular (RM 23.80 x 2 = RM 47.60) + 2 Pizza Dominos Large (RM 32.80 x 2 = RM 65.60) anda akan dapat FREE 2 Pizza Regular + 2 Pizza Large


Nampak tak? Setiap pembelian pizza anda akan dapat pizza PERCUMA sama macam anda order. Kiranya anda bayar untuk 1 pizza tapi dapat 2 (Buy 1 Free 1) (Buy 5 Free 5)



Syarat - syarat Kad Express Dominos 2013

  • Promosi ini hanya SAH untuk take away sahaja (dine in & delivery tak layak)
  • Tak boleh guna untuk pembelian set order (hanya pizza sahaja)
  •  Pendaftaran RM 50 + Gov Tax 6% setahun bermula Jan- Dis (bukan ikut bila kita daftar)


RM 50 tu tak mahal kalau anda pandai buat calculation. Beli 2 kali pizza Large (FREE 2 pizza large) anda dah boleh balik modal. RM 32.80 x 2 = RM 65.60


Untuk pendaftaran baru anda akan dapat Voucher 1 Regular (RM 23.80) Pizza PERCUMA



Apa yang bes lagi kad ni boleh bertukar tangan. Walaupun anda yang daftar, tapi ahli keluarga, rakan, bf/gf dan bos anda pun boleh pakai. Pastu mintak lah komisyen. Haha.


Kalau nak belanja orang pun senang atau ada majlis makan-makan kat pejabat. Beli je 5 pizza Large (RM 164) dah boleh dapat 10 pizza. Jimat RM 164 kat situ.


Jangan buang masa . Pergi ke Cawangan Dominos Pizza berhampiran Sekarang!



Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

2 Responses to " Kelebihan Kad Express Dominos Pizza 2013 | Percuma Pizza "

  1. Izzat Aziz Says:

    Kurang domino berbanding pizza hut, tambahan mungkin kat Sabah ni tak de pun domino.

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Que Haidar Says:

    @ owh yeke. hope dorg bkk kat KK ;)

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets