Home » , , » Rahsia Tarikh Lahir | Kajian Dato' Dr Fadzilah Kamsah

Rahsia Tarikh Lahir | Kajian Dato' Dr Fadzilah Kamsah

Penulis: Que Haidar | Kategori: , ,

Jom kita cuba aplikasi simple berkenaan rahsia tarikh lahir anda. Nak tahu maksud tarikh lahir anda?


Aplikasi Rahsia Tarikh Lahir Kajian Dr Fadzilah Kamsah
 DATO FADZILAH KAMSAH,KAJIAN DATO FADZILAH KAMSAH,rahsia tarikh lahir, dr fadzilah kamsah, aplikasi rahsia tarikh lahir, kenali diri anda dengan rahsia tarikh lahir,maksud makna disebalik tarikh lahir,mengenal personaliti dari tarikh lahir,dr.fadzilah kamsah,dato fadzilah kamsah,dato dr fadzilah kamsah
Snapshot aplikasi Rahsia tarikh lahir


Cara menggunakan aplikasi

1) Muat turun file tarikh lahir.exe di sini
2) Run file tarikh lahir.exe
3) Masukkan tarikh lahir anda di petak yang disediakan
4) Klik button 'Result' dan lihat kategori anda
5) Klik button 'Ikut Bulan' untuk melihat kajian Rahsia Tarikh Lahir Dato' Dr Fadzilah Kamsah

Hasil dari cubaan, aku dapat kategori PERINITS. Apa benda perintis ni? Jom tengok kat bawah ni..

Anda adalah perintis. Secara semulajadi Anda mempunyai sikap ingin tahu dan suka mengambil risiko serta sangat bersemangat (enthusiasm). Anda perlukan kepelbagaian dan tidak suka disekat. Dunia ini adalah sekolah Anda, Anda memerhatikan setiap peluang untuk mempelajari sesuatu daripada setiap situasi yang ditempuhi. Persoalan yang bermain di fikiran Anda tidak pernah terhenti.

Hehe. Hampir semua yang dinyatakan dalam aplikasi Rahsia Tarikh Lahir tepat kot. Aku memang tak suka disekat. Jangan ada yang berani kawal masa dan ruang aku berkerja. Aku juga suka belajar walaupun benda yang simple. Dan yang paling tepat aku selalu berfikir bila berlaku sesuatu perkara ( cth : time driving sorang2)


Anda pula bagaimana?? Boleh digunakan sebagai panduan untuk kenal diri sendiri. InsyaAllah ;)


Kenali diri anda : Rahsia Tarikh Lahir Kajian Dato' Dr Fadzilah Kamsah


Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " Rahsia Tarikh Lahir | Kajian Dato' Dr Fadzilah Kamsah "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads Close
Barca vs Madrid
3.30 am, 17 April 2014

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup

Blogger Widgets