Home » , , , , , , , , , » MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 9 | JOZAN SHIRO JAMBU TOP 3

MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 9 | JOZAN SHIRO JAMBU TOP 3

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , , , , , ,

VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 | SEPARUH AKHIR @ IPOH

MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU KE-9,KEDUDUKAN CARTA TERKINI UNDIAN MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 SEPARUH AKHIR,TEMA PERSEMBAHAN MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 PERIBAHASA SILENT KOMEDI,PENYINGKIRAN MAHARAJ ALWAK MEGA 2012


Updates : Video Maharaja Lawak Mega 2012 | Akhir [Klik]

Pentas Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 9 semakin mendebarkan. Hanya tinggal 5 peserta di peringkat separuh akhir. Siapa yang akan mara ke final yang akan diadakan di Jay Bee?? Tema minggu ini berkisarkan tentang "Peribahasa" dan "Silent Comedy". Zizan sekali lagi terpaksa beraksi secara solo kerana Johan masih lagi berehat. Dengar cerita isterinya dah bersalin ye. Apa pun tahniah harap Johan dapat kembali kalau Jozan layak ke final.


Untuk pusingan pertama "Peribahasa" persembahan peserta agak kurang memuaskan kecuali SAYWHO & SHIRO. Jozan terutamanya paling teruk. Zizan boleh terkinja-kinja atas pentas sambil buang masa. Tak tau lah kalau strategi die tak nak buat betul-betul masa first round. BOBOI & JAMBU kadang-kadang ada punchline yang tak sampai.



Masa "Silent Comedy" rata-rata buat persembahan yang terbaik. Mungkin bahang ke final semakin dirasakan. Kreativiti dorang menang di luar jangkaan. SHIRO & JOZAN paling lawak. Sound effect & background music memang terbaik. Syabas semua peserta. Memang susah nak pilih kumpulan mana yang patut disingkirkan.





Kalau bab gerakan atau body language memang makanan Zizang la. Memang persembahan ni selamatkan JOZAN malam tadi. Kalau tak nak undi keluar dah. Haha





SHIRO tiru gaya Aizat sewaktu menggantikan Yuna untuk Lagu Terukir Di Bintang menggamatkan suasana.


Dah penat cerita moh kita layan video persembahan mereka.


Video Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 9 - JOZAN






Video Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 9 - JAMBU






Video Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 9 - SHIRO






Video Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 9 - SAYWHO






Video Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 9 - BOBOI






Video Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 9 - PENYINGKIRAN


Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 9 | JOZAN SHIRO JAMBU TOP 3 "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets