Home » , , , , , , » MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 3 : JAMBU BEST | JOZAN BOSAN

MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 3 : JAMBU BEST | JOZAN BOSAN

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , , ,

VIDEO AKSI TERBAIK MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 3

VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 3 ASTRO,JOZAN JAMBU PARODI BOBOI,CARTA UNDIAN MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 3

Updates : Video Maharaja Lawak Mega 2012 - Minggu 4 [Klik]


Tema minggu ini pasal 'Parodi'. Peserta boleh buat parodi tentang lagu, filem, drama ataupun rancangan tv yang lain. Apa itu parodiMaksud parodi ialah karya ajukan berdasarkan karya asal. Tujuan sebenarnya adalah untuk melawak; tiada unsur-unsur serius. Contohnya macam parodi Cinta Muka Bulu (asalnya Cinta Muka Buku)


Bosan dgn app mesej telefon pintar yg perlahan? Jom cuba WeChat


Dah minggu ke-3 tapi masih ada kumpulan yang tak perform. Ada beza antara berlakon lawak dan berlawak. Kumpulan Dadidu, R2, dan Sabon antara yang mengecewakan. Saywho, Bandung Jokers, Pi Mai so-so aje. Mungkin sebab tiada penyingkiran lagi minggu ni. So diorang enjoy dan try joke mana yang crowd suke.


Paling best semalam ialah Kumpulan JAMBU! Bergema MBSA dengan sorakan bila diorang masuk buat persembahan. Parodi pasal filem 'Anakku Sazali'. Mula-mula nampak macam serius sekali rupanya tengah practice teater. Hahaha. Lepas tu siap tukar dialek Kelate, Omputih, Latin dan akhir sekali Jepun. Pecah perut dengar diorang merapu. Bak kata juri Najib Ali " Jambu punya lawak tak diduga. Punchline ada di mana-mana". 5/5 aku bagi untuk JAMBU minggu 3 ni.


VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 - JAMBU (MINGGU 3)
 




Aku pun peminat JOZAN. Tapi persembahan semalam memang semakin drop. Minggu pertama 5/5. Minggu ke-2 4/5. Minggu ke-3 3/5. Kepada peminat JOZAN jangan kecewa dengan komen aku ni. Masih ramai yang sayangkan JOZAN. Kalau tak masakan diorang boleh still lead carta minggu 3. Setakat tiru K Rajagobal pastu terjerit-jerit. Adoi kecewa gak la walaupun still ada lawak tiru gaya Yusof Haslam dan Aaron.


VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 - JOZAN (MINGGU 3)




Kumpulan BOBOI pun boleh tahan kelakar gak. Idea genius Afdlin and the geng memang di luar jangka. Parodi pasal berita sukan bola sepak keamanan antara Israel vs Palestin. Mesej memang sampai. Bola sepak 32 (Israel) vs 8 org (Palestin). ESPN pulak tukar jadi ESPM dengan pengulas sukan Hasbullah Awang, Nordin Ahmad dan Detektif Conan.


VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 - BOBOI (MINGGU 3)



Kumpulan SHIRO pun bes. Semakin meningkat sepanjang 3 minggu ni


Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 3 : JAMBU BEST | JOZAN BOSAN "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads Close
Arsenal vs Besiktas
02.45 am, 28 Ogos 2014

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup

Blogger Widgets