Home » , , , , , » MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 4 | JOZAN BANGKIT R2 MELETOP JAMBU BOSAN

MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 4 | JOZAN BANGKIT R2 MELETOP JAMBU BOSAN

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , ,

VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 4

VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 4, KEDUDUKAN TERKINI MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 4, VIDEO FULL MAHARAJA LAWAK MEGA MINGGU 4 JOZAN JAMBU BOBOI SHIRO R2 PENYINGKIRAN MINGGU 4,TEMA MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 4 MENGAYAT BODEK MENGAMPU

Update : Video Maharaja Lawak Mega 2012 - Minggu 5 [Klik]

Minggu 4 menyaksikan ada antara peserta yang bakal tersingkir. Tema pada minggu ini mengenai 'Mengayat' (ayat manis) lebih kurang macam mengorat atau membodek. Persembahan keseluruhan masih kurang memuaskan. Hanya beberapa peserta yang melepasi tahap lawak.


Berlakon lawak dan berlawak berbeza. Paling mengejutkan persembahan R2 yang selalu berada di bottom 3 mendapat pujian ramai atas usaha mereka. Tabik!!


Paling mengecewakan kumpulan JAMBU. Minggu lepas mereka paling top dengan lawak 5 bahasa. Minggu ni hancur lebur. Langsung tak sampai mesej. Orang ketawa pun sebab tengok aksi kebudak-budakan Tauke dan Yus.


SHIRO dan R2 menggunakan watak pengemis. Shiro dengan SPA MIS (Spa Pengemis) yang akan dirasmikan oleh YB. R2 pulak cerita pasal pengemis yang nak mengorat orang putih. Lihat aksi mereka translate ayat melayu ke English. *Oh My English*


JOZAN bangkit setelah dikritik hebat minggu lalu. Dah la macam lari sket dari tema lepas tu terjerit-jerit. Nak tengok apa cerita JOZAN minggu 4?


Ada tak yang nak hadiah ipad mini? Jom join sini


Video Maharaja Lawak Mega 2012 - Jozan Minggu 4



Video Maharaja Lawak Mega 2012 - R2 Minggu 4



Video Maharaja Lawak Mega 2012 - Jambu Minggu 4



Video Maharaja Lawak Mega 2012 - Shiro Minggu 4



Dari Indonesia SAYWHO bikin pecah dewan dengan lawak Harimau Malaya dan coach 'Saya Kenal Pemain Saya'. Jom tengok aksi Wan Zack tackle awek. Apa yang patut dipuji ialah semangat kesukanan yang ditunjukkan. Indonesia juga sokong Malaysia untuk kalahkan Thailand!


Video Maharaja Lawak Mega 2012 - SayWho Minggu 4




Kumpulan BOBOI dengan ketiadaan Afdlin yang meyertai misi keamanan di GAZA tampil suram minggu ini. Hanya video klip yang dirakam lebih awal mewakili Afdlin. Nabil dan Harun pula nampak janggal digandingkan bersama.


Video Maharaja Lawak Mega 2012 - Boboi Minggu 4



Tibalah waktu penyingkiran pada minggu ini. Setelah 3 minggu para peserta beraksi dengan tenang di akhir rancangan 5 peserta dipanggil kerana mendapat undian terendah. Mereka adalah R2, Bandung Jokers, Pi Mai, Dadidu & Balas.


Video Penyingkiran Maharaja Lawak Mega 2012 - Minggu 4


Keputusannya : Peserta tersingkir adalah BALAS, DADIDU & PI MAI

Anda setuju dengan keputusan ini? Anda yang menentukan siapa yang akan kekal di Maharaja Lawak Mega 2012.


 Pada mereka yang ingin menyaksikan video penuh Maharaja lawak Mega 2012 - Minggu 4 [Klik Sini] 
 

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

3 Responses to " MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU 4 | JOZAN BANGKIT R2 MELETOP JAMBU BOSAN "

  1. OrAng_PeRLiS_mEnULiS Says:

    komen aku pasal pengkritik maharaja lawak

    http://adf.ly/FqrYK

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. OrAng_PeRLiS_mEnULiS Says:
    This comment has been removed by a blog administrator.
  3. Gombug Says:

    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Baca selanjutnya...

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads Close
Burnley vs Man Utd
07.45 pm, 30 Ogos 2014

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup

Blogger Widgets