Home » , , , , » JADUAL PERJALANAN BALIK KAMPUNG PLUS | HARI KRISMAS DAN TAHUN BARU 2013

JADUAL PERJALANAN BALIK KAMPUNG PLUS | HARI KRISMAS DAN TAHUN BARU 2013

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , ,

JADUAL PERJALANAN BALIK KAMPUNG SEMPENA CUTI PERAYAAN HARI KRISMAS 2012 DAN TAHUN BARU 2013

JADUAL PERJALANAN BALIK KAMPUNG PLUS 2012 CUTI PERAYAAN KRISMAS TAHUN BARU 2013,DISKAUN TOL HARI KRISMAS 2012 20%,REBAT TOL HARI KRIMAS 2012 25 DISEMBER,KAD TOUCH N GO PLUSMILES,HIGHWAY PLUS LINKEDUA,BKE,JAMBATAN PULAU PINANG,WAZE
Klik gambar untuk lebih jelas


PLUS telah mengeluarkan jadual perjalanan balik kampung untuk semua pengguna lebuhraya seperti perayaan sebelum ini. Tujuannya untuk mengurangkan kesesakan lalulintas apabila semua pengguna keluar dalam waktu serentak.


Dalam jadual tersebut terbahagi pada 2 sesi. Sesi pertama untuk hari Jumaat dan Sabtu. Sesi kedua pada hari Ahad hingga Selasa. Maklumlah hari Krismas dan Tahun Baru jatuh pada hari Selasa. Sure ramai yang akan ambil cuti Isnin.


REBAT TOL SEMPENA KRISMAS 2012,DISKAUN TOL TAHUN BARU 2013


Rebat Tol Krismas 20% dengan penggunaan PLUSMiles pada 25 Disember 2012 di lebuhraya PLUS, ELITE, LINKEDUA, BKE & Jambatan Pulau Pinang.


Buat pengguna highway yang nak elak speedtrap boleh download app smartphone AES DETECTOR.




Bagi yang nak tau keadaan trafik sebelum dan semasa perjalanan boleh baca info pasal Waze kat sini [klik]




SELAMAT BERCUTI DAN SELAMAT TIBA KE DESTINASI ANDA

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

4 Responses to " JADUAL PERJALANAN BALIK KAMPUNG PLUS | HARI KRISMAS DAN TAHUN BARU 2013 "

  1. Daddy Zuki Says:

    salam. siap ada jadual lg bagi elakkan kesesakan jlnraya tp kemalangan makin bertambah juga sbb sikap pemandu2 itu sendiri.

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Que Haidar Says:

    @Daddy : Sikap pemandu tu paling ssh nak detect. kalau ada kamera AES yg boleh tangkap dorang ni sng. bkn takat bawak xikut had laju. byk lg sbb lain yg menjadi punca kemalangan

  3. ::aMaD:: Says:

    waze i like!
    i dah guna apps tu dah 1 thn lebih..mmg bagus sgt
    bercakap2 mcm gps lagik
    tp yg bad side nya kalo connection lemah, mesti not live update. lagging update ade la mcm skg =(

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. Que Haidar Says:

    @amad : waze mmg bes. Byk membantu

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads Close
West Ham vs Man City
07.45 pm, 25 Okt 2014

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup

Blogger Widgets