Home » , , , » Blog Baru Pilihan Malaya 2010

Blog Baru Pilihan Malaya 2010

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , ,

Selamat bercuti semua.. Semalam time tengah ping entri kat Geng Blogger terjumpa pasal award Blog Baru (2010) Pilihan anjuran saudara Azman Roslan.. Dah macam artis pulak kan ada award2 nie.. Hehe.. Nway bagus la usaha ni untuk meningkatkan persaingan serta kreativiti sesama blogger.. Sebelum terlupa, bagi sesiapa yang nak tau result undian Blog Otai Pilihan Malaysia 2010 boleh cek kat sini..

Klik Banner BPM - Designed by DJ

Kenapa aku berblog?? Aku kenal dunia blog ni time cuti Hari Raya AidilFitri (pertengahan bulan September 2010).. Sebab asal2nye juz nak promote bisnes online je.. Bila dah try macam menarik plak blog ni.. Kita dapat ekspresikan apa yang kita fikirkan, apa yang kita suka, apa yang kita buat dengan pembaca.. Besides, leh share hasil kerja kita dalam bentuk laman yang boleh diakses seluruh dunia.. Wow, hebatkan penangan blog ni..

My 1st entri on 17 Nov 2010

Usia blog KafeQue.blogspot.com ni baru mencecah 21 hari (sehingga 7 Disember 2010).. Mentah lagi ni.. Aku join Blog Baru (2010) Pilihan pun juz suka2 supaya orang leh kenal blog yang simple ni (support me..hehe) Entri 1st kalau korang bace memang boring.. Juz ucap selamat datang dan tulis sket pasal blog ni.. Harapan? Supaya aku dapat share pendapat serta kisah hidup aku ngan pembaca setia KafeQue..

So far dengan berblog aku dapat polish skill graphic design, coding html, teknik tulisan tak lupa juga join contest2 and wat side income.. Yang penting kena ada minat dan idea.. Insyaallah berjaya.. Bertemu lagi di entri yang lain.. Blog Baru (2010) Pilihan

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

12 Responses to " Blog Baru Pilihan Malaya 2010 "

  1. Izzat Aziz Says:

    makin ramai join makin best, aku join gak, sama-sama berjaya :)

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. SpaQue Says:

    izzat: thnx singgah cni..gud luck bro

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  3. I'm farra.. Says:

    mesti bloger femes emes kan... beruntung jadik femes..que bile nak buat contest plak?

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. SpaQue Says:

    farra: mne de femes..sje nk promote sket..hehe..join r sblm 3 pm esok..

    contest??mcm nk wat..de pakej 1 org ke langkawi..myb after blik cherating kot

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  5. Lis Amir Says:

    wahh, gudluck! :) nak masuk tp blog baru brusia 2 hari. lol :P

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  6. Tuan Din Says:

    wah lu baru ek Bro? tapi Blog lu cam dah Superb tu...
    Cantik siut page lu, sapa buat?
    leh rekemen?

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  7. SpaQue Says:

    Lis Amir: asal bru wat thn 2010..hehe..thnx k

    Tuan DIn : Yo tuan,bru blajo je..b4 ni aku da jge website opis..kire basic de r sket2.. ni template je bro..gua edit2 je..hehe

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  8. Darkbatman Says:

    gudluckkk..heheee

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  9. luna Says:

    salam ziarah, gudluck eh, kite same2 dalam senarai, tp grup len2, Luna kat grup 3 no 109..hehe

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  10. SpaQue Says:

    Dark : thnx bro

    luna : wah..blog awk cun..de hrpn 2..grup i sengit rmai otai2..hehe
    vote 4 no 296 - Gruop 8

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  11. Rafina Mimi Zairul Murni Says:

    sis dah follow blog ni..sila undi nombor 88 ye..kita bukan sekumpulan..dont worry..hehe

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  12. SpaQue Says:

    Rafina : thnx folo..gud luck k :P

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2017
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets