Home » , , , , , , » Live Streaming Siaran Langsung Anugerah Juara Lagu Ke 28 | AJL 28 26 Januari 2014

Live Streaming Siaran Langsung Anugerah Juara Lagu Ke 28 | AJL 28 26 Januari 2014

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , , ,

LAGU MANA AKAN JADI JUARA?


Tonton Klip Video Persembahan AJL 28 [Klik Sini]

Debaran Anugerah Juara Lagu ke-28 (AJL 28) hanya tinggal beberapa jam saja lagi. Stadium Putra Bukit Jalil kini semakin panas. 12 buah lagu akan berentap untuk dinobatkan sebagai Juara Lagu untuk tahun 2013. Nantikan siaran langsung pada jam 9.00 malam di TV3.



Apa yang menarik kali ini ialah tema atau konsep persembahan yang diketengahkan iaitu 'Game On'. Mesti ada antara korang yang kurang pasti tentang konsep ini. Lebih kurang macam game jugak tapi lebih kepada teknologi digital. Sama-sama kita nantikan kejutan malam ini.



Jika sebelum ini, giliran persembahan peserta ditentukan melalui cabutan undi, tapi kali ini pihak penganjur telah menetapkan giliran mereka. Ada kelebihannya jugak kerana mood dan juga momentum sangat dipengaruhi oleh genre muzik. Jadi susunan sebegini dapat mengekalkan tempo supaya lebih bertenaga.



Giliran persembahan Anugerah Juara Lagu 28 | 26 Januari 2014


1. Aku Pelat (Salammusik)

2. Takkan Terpisah (Black)

3. In Love With You (Aizat Amdan & Noh Saleh)

4. Hanya Aku (Hyper Act) - Naib Juara AJL28

5. Bosan (Stacy)

6. Bahagiamu Deritaku (Hafiz) - Juara AJL28 & Persembahan Terbaik AJL28

7. Penglipur Lara (Hazama & The Penglipurlara)

8. Ikut Rentakku (Jaclyn Victor) - Vokal Terbaik AJL28

9. Sahabat (Najwa Latif feat Sleeq & Syamkamarul)

10. Tanda Tanya (Azlan & The Typewriter)

11. Kau Yang Terindah (Alyah)

12. Kalau Aku Kaya (Awi Rafael & Altimet) -  Ketiga AJL28




Anugerah Juara Lagu Ke-28 (AJL 28)

Tarikh : 26 Januari 2014 (Ahad)

Tempat : Stadium Putra Bukit Jalil

Masa : 9 pm - 11.30 pm



Link Live Streaming : LINK 1 | LINK 2 | LINK 3

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

5 Responses to " Live Streaming Siaran Langsung Anugerah Juara Lagu Ke 28 | AJL 28 26 Januari 2014 "

  1. Anonymous Says:

    Live streaming amenda kau ni. Linknya mana? Penipu.

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Lily Zuan Says:

    Mane link?

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  3. Anonymous Says:

    Kat mana nak waych recording?

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. Que Haidar Says:

    @Anonymous buta ke? kat atas tu ape?

  5. Anonymous Says:

    bodoh,,buta IT la ko ni

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets