Home » , , , , , , , , , , , » VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2013 MINGGU 7 - BANYAKNYA 4 BINTANG

VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2013 MINGGU 7 - BANYAKNYA 4 BINTANG

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , , , , , , , ,

JIHAN PELAWAK WANITA TERBAIK?




Minggu tema 'Muzikal Komedi' memang ditunggu setiap kali pertandingan Maharaja Lawak Mega. Terbukti bila 7 kumpulan atau peserta mendapat 4 bintang! Hanya kumpulan Wala dan SayWho gagal memikat hati juri. Adakah juri-juri ni pemurah? Sebenarnya tidak. Bila ada elemen muzikal secara tak langsung persembahan akan jadi lebih menarik dan tak bosan.



Tapi itu bergantung juga kepada idea dan pengisian lawak yang dibawa. Kalau ada ahli kumpulan yang hanya menumpang dan setakat jadi feeder (tanya soalan) pun tak best jugak. Itu yang berlaku pada kumpulan Wala. SayWho pulak sejak bertukar ahli kumpulan agak kurang serasi kali ini. Akhirnya berakhirlah perjuangan wakil dari Indonesia. Tapi jangan gusar sebab kita masih dapat tonton Luna Maya. Hehe.



Persoalannya, kenapa Datuk AC Mizal yang dapat award Man Of The Match? Dia pengacara memang lah dia boleh keluar setiap kali peserta buat persembahan. Minggu depan bagi pada juri pulak ok. Jihan pada aku antara yang menyinar malam tu. Mungkin dia antara pelawak wanita yang menonjol sekarang. Tak mustahil anugerah pelakon komedi atau pelawak wanita akan menjadi milik Jihan dalam beberapa tahun lagi.


Jom kita layan sedutan video terbaik Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 7. Kredit video GuaTv.Com


SYJ




Shiro




Jambu




Sepahtu




Nabil





Video Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 7 yang lain ada di sini

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

2 Responses to " VIDEO MAHARAJA LAWAK MEGA 2013 MINGGU 7 - BANYAKNYA 4 BINTANG "

  1. Bahrain Says:

    5 bintang tak pernah dengar lagi dalam maharaja lawak 2013 ni.

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Que Haidar Says:

    @Bahrain maksimum 4 bintang je

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets