Home » , , , , , , , , , , , , , » Live Streaming Final MALAYSIA VS MYANMAR | Pesta Bola Merdeka 2013

Live Streaming Final MALAYSIA VS MYANMAR | Pesta Bola Merdeka 2013

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , , , , , , , , , ,

FINAL PESTA BOLA MERDEKA 2013

Malam esok 14 September 2013 merupakan tarikh penting untuk pasukan bola sepak Harimau Muda. Perlawanan Akhir Pesta Bola Merdeka 2013 bakal mempertemukan Malaysia vs Myanmar buat kali ke-2. Jika di peringkat kumpulan kita berjaya menewaskan Myanmar 2-1, episod akhir ini masih belum tentu.


Dapatkan Tiket Pesta Bola Merdeka 2013 [Klik sini]

Kedua pasukan sama kuat dan seimbang antara bertahan dan menyerang. Kelebihan Malaysia mungkin dari set pieces kerana dua gol yang dijaringkan pada perlawanan tempoh hari berpunca dari sepakan percuma Wan Zack Haikal.Kejayaan sebelum ini tidak akan mendatangkan apa-apa jika kita tewas di Final Pesta Bola Merdeka 2013. Jadi anak buah Ong Kim Swee harus waspada dengan taktik Myanmar B23.


Dalam sidang media sebentar tadi, kita dikejutkan dengan berita kecederaan lutut Wan Zack Haikal dan keadaan Junior Eldstal yang mungkin 50-50 untuk diturunkan malam esok. Nampaknya OKS terpaksa mencari pengganti untuk 2 posisi penting ini andaikata kita kehilangan khidmat Wan Zack dan Junior. Sama-samalah kita doakan supaya mereka sempat sembuh untuk perlawanan akhir.WAN ZACK DAN JUNIOR CEDERA? GAMBAR WAN ZACK DAN JUNIOR HARIMAU MUDA
Wan Zack & Junior tak dapat diturunkan?Pemain Harimau Muda harus memberi perhatian lebih kepada kapten Myanmar Kyaw Zayar Win, Kyi Lin, Kyaw Ko Ko dan Thein Than Win yang boleh memberi ancaman kepada benteng pertahanan negara. Fokus dan kawal permainan. Jangan biarkan kita ketinggalan lagi kerana tekanan di pentas Final lebih mencabar.


Besar harapan peminat bola sepak tanah air untuk melihat kita menjadi Juara Pesta Bola Merdeka 2013 lebih-lebih lagi sempena sambutan Hari Malaysia pada 16 September nanti. Juga sebagai tonik sebelum cabaran mempertahankan pingat emas Sukan Sea hujung tahun ini.SAKSIKAN PERLAWANAN AKHIR PESTA BOLA MERDEKA 2013

FINAL MALAYSIA VS MYANMAR 

HARIMAU MUDA VS MYANMAR FINAL BOLA MERDEKA 2013, HARIMAU MUDA LAWAN MYANMAR PESTA BOLA AKHIR

14 SEPTEMBER 2013 (SABTU)

8.45 PM, STADIUM DARUL MAKMUR

LIVE @ TV9, ASTRO ARENA, ASTRO SUPERSPORT 3


Live streaming [Klik sini]


Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " Live Streaming Final MALAYSIA VS MYANMAR | Pesta Bola Merdeka 2013 "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2018
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets