Home » , , , , , , , , , , » PC FAIR 2013 | 23 - 25 OGOS @ KLCC

PC FAIR 2013 | 23 - 25 OGOS @ KLCC

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , , , , , , ,

PIKOM PC FAIR 2013 SIRI II | KUALA LUMPUR


pc fair 2013 ogos, pc fair klcc 2013 august 23-25,lokasi pc fair 2013,bila pc fair 2013 ogos,peta pc fair 2013


Pikom PC Fair 2013 kembali lagi bulan ini. Menariknya kali ini jatuh bersekali dengan musim raya. Kepada adik-adik yang dapat duit raya tu jangan belanja semua. Simpan sikit untuk pameran komputer terbesar hujung bulan ini. Memandangkan banyak open house di minggu-minggu terakhir Syawal, korang boleh lah singgah ke PC Fair 2013 untuk cuci mata dan beli apa yang berkenan di hati.



Mudah! Sebab semua syarikat dan pelbagai jenama akan berkumpul di dalam tempat yang sama. Tak perlu singgah banyak kedai untuk beli barang. Cuma mungkin agak sesak pada waktu puncak sampai nak jalan pun susah. Jom kita tengok maklumat lanjut berkenaan aktiviti ini.







Program : PC Fair 2013

Tarikh : 23 - 25 Ogos 2013

Tempat : KL Convention Centre (Sebelah KLCC)

Masa : 11 pagi - 9 malam

Bayaran Masuk : PERCUMA



Lokasi PC Fair 2013



 
Klik untuk lebih jelas

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " PC FAIR 2013 | 23 - 25 OGOS @ KLCC "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets