Home » , , , , , , , , » Keputusan Final Copa Del Rey 2013 | Real Madrid Terima Nasib Sama Dengan Manchester City

Keputusan Final Copa Del Rey 2013 | Real Madrid Terima Nasib Sama Dengan Manchester City

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , , , , ,

REAL MADRID 1-2 ATLETICO MADRID (AET)
Perlawanan derby yang penuh drama berakhir dengan pasukan Atletico Madrid menamatkan badi rekod tanpa kemenangan ke atas musuh setempat Real Madrid awal pagi tadi. Seperti dijangka perebutan piala terakhir bola sepak Sepanyol sememangnya sengit dan menyaksikan 14 kad kuning dan 2 kad merah dilayangkan pengadil.


Kedua pasukan mempamerkan corak permainan menarik dan terpaksa ditamatkan dalam masa tambahan setelah terikat 1-1. Bagaimanapun nasib lebih menyebelahi Atletico Madrid apabila 3 percubaan Real madrid terkena tiang dan penjaga gol Atletico menjadi wira pasukan meyelamatkan beberapa percubaan berbahaya.Ronaldo membuka tirai jaringan pada minit ke-14 sebelum penjaring terbanyak kejohanan Diego Costa menyamakan kedudukan pada minit ke-35. Dalam masa tambahan Miranda menambah tekanan Real Madrid dengan gol ke-2 Atletico pada minit ke-99. Ronaldo dilayangkan kad merah pada minit ke-114 dan pemain Atletico Gabi diarah keluar padang pada minit terakhir masa tambahan.


Tahniah Atletico Madrid. Bola sepak sememangnya permainan yang sukar diduga. Banyak kejutan boleh berlaku. 

Tips untuk peminat bola sepak di luar sana "Perlawanan kalah mati pasti memerlukan sedikit faktor nasib untuk bergelar juara"


Sedutan Perlawanan Akhir Copa Del Rey 2013 | Real Madrid vs Atletico MadridLike jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " Keputusan Final Copa Del Rey 2013 | Real Madrid Terima Nasib Sama Dengan Manchester City "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2018
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets