Home » , , , , , , » Live : Lee Chong Wei vs Boonsak Ponsana | Badminton Malaysia Open 2013

Live : Lee Chong Wei vs Boonsak Ponsana | Badminton Malaysia Open 2013

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , , , ,

BADMINTON TERBUKA MALAYSIA 2013 | PUSINGAN KE-2

DATUK LEE CHONG WEI VS BOONSAK PONSANA 2ND ROUND BADMINTON TERBUKA MALAYSIA OPEN 2013, LIVE STREAMING BADMINTON MALAYSIA OPEN 2013,JADUAL PENUH PERLAWANAN BADMINTON MALAYSIA OPEN MAYBANK 2013,PEMAIN MALAYSIA KE BADMINTON

 Updates : Lee Chong Wei menang percuma !

Pemain ranking nombor 1 dunia, Datuk Lee Chong Wei akan turun ke gelanggang malam ini. Setelah lebih sedozen wakil Malaysia terkandas dalam pusingan pertama, peminat badminton tanah air kembali menuding jari kepada BAM.


Usia Datuk Lee Chong Wei (30 tahun) semakin meningkat saban hari. Tetapi pengganti beliau yang dinanti masih belum menampakkan sinar. Setakat ini hanya Liew Daren yang berjaya melangkah ke suku akhir ekoran penarikan diri (bye) oleh Taufik Hidayat yang tercedera.


Misbun Ramdan, Zulfadli Zulkiffli, Chong Wei Feng & Mohamad Arif Abdul Latif masing-masing gagal di pusingan kelayakan dan pusingan pertama. KLRC dan BAM perlu melihat serius perkara ini. Bermain di hadapan penyokong sendiri, pemain muda kita terlalu banyak tekanan. Justeru pendedahan yang lebih perlu diberikan sama rata tanpa mengenal organisasi.Saksikan perlawanan Badminton Malaysia Open 2013 antara Lee Chong Wei vs Boonsak Ponsana. Rekod menunjukkan kelebihan memihak kepada wira negara dengan 16 kemenangan berbalas 2.


Dalam perlawanan lain beregu utama negara Koo Kiet Keat / Tan Boon Heong juga mara dan diiringi Gan Teik Chai / Ong Soon Hock. Wakil beregu ke pusingan suku akhir sudah pasti apabila Koo Kien Keat / Tan Boon Heong diundi menentang rakan senegara.Dapatkan Jadual & Tonton Visual Live Score Di Sini [Klik]

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

2 Responses to " Live : Lee Chong Wei vs Boonsak Ponsana | Badminton Malaysia Open 2013 "

  1. Leeza dayasari [santai leeza] Says:

    hari ni akan ke stadium... !! yesssss

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Que Haidar Says:

    @ Lieza : Chong Wei mng Free pulak.. ;)

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2018
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets