Home » , , , » UEFA : KEPUTUSAN UNDIAN PERLAWANAN PUSINGAN KALAH MATI | LAST 16 UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2012/2013

UEFA : KEPUTUSAN UNDIAN PERLAWANAN PUSINGAN KALAH MATI | LAST 16 UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2012/2013

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , ,

JADUAL PERLAWANAN PUSINGAN KALAH MATI | LAST 16 UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2012/2013

UNDIAN REAL MADRID VS MANCHESTER UNITED UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2012 2013,KEPUTUSAN PENUH UNDIAN UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2012 2013


REAL MADRID VS MANCHESTER UNITED


Akhirnya, kerisauan aku tentang undian musim 2012/2013 menjadi kenyataan. Real Madrid vs Manchester United dalam perlawanan last 16 UEFA Champions League. Walaupun United menjadi pasukan pertama layak dari peringkat kumpulan, namun ianya bukan menjadi tiket untuk mendapat laluan mudah ke peringkat seterusnya.


Real Madrid antara pasukan naib juara yang paling kuat boleh menjadi lawan Manchester United. Waktu Steve McManaman buka bola kecil tu aku dah rasa tak sedap hati sebab hanya tinggal pasukan Malaga & PSG selain Manchester United.



Secara kebetulan jugak, Steve pernah bermain dengan Liverpool dan Real Madrid menentang Manchester United pada awal tahun 2000.


Berikut adalah keputusan penuh undian perlawanan peringkat kalah mati UEFA Champions League 2012/2013


JADUAL PERLAWANAN PUSINGAN KALAH MATI LAST 16 UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2012 2013



Kesemua perlawanan pusingan kalah mati akan berlangsung pada bulan Februari dan Mac 2013.


1st leg :  12 Februari 2012 & 20 Februari 2012

2nd leg :   5 Mac 2012 & 12 Mac 2012


Jadual penuh UEFA Champions League [Klik]



Pasukan naib juara akan menjadi tuan rumah untuk perlawanan pertama.

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

6 Responses to " UEFA : KEPUTUSAN UNDIAN PERLAWANAN PUSINGAN KALAH MATI | LAST 16 UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2012/2013 "

  1. afifudinsohaini Says:

    kompem sengit..harap mu menang..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Que Haidar Says:

    @afif : Aku pun harap gitu. Tapi xsyok lwn Real awal2 ni. Nak wat cmne real jd naib juara plak

  3. zali Says:

    Mu ni dr dulu smpai musin lpas dpt psukan cap ayam....ni bru adil trus lwn ssuh hihihi

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. zali Says:

    bru puas ati aq

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  5. zali Says:
    This comment has been removed by a blog administrator.
  6. Que Haidar Says:

    @zali itu semua bergantung pada undian. kalau juara diundi bersama pasukan naib juara

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets