Home » , , » Senarai Jadual Kadar Harga Diskaun Tol Lebuhraya Sempena Hari Raya Aidilfitri 2012

Senarai Jadual Kadar Harga Diskaun Tol Lebuhraya Sempena Hari Raya Aidilfitri 2012

Penulis: Que Haidar | Kategori: , ,

Salam.. 

Hanya tinggal seminggu sahaja lagi sebelum umat Islam menyambut kedatangan 1 Syawal 1433H


Tentu ramai yang sudah membeli-belah persiapan raya. Maklumlah kakitangan awam baru saja dapat bonus 9 Ogos yang lepas.


Jalan TAR, SOGO dan sewaktu dengannya memang akan sesak dengan kehadiran ribuan manusia yang nak shopping raya. Last minit ni mesti diskaun lelong kaw2 punye.


diskaun tol highway plus hari raya 2012,senarai tol plaza diskaun rebat 10 - 37.5%,berapa diskaun tol hari raya 2012,jadual kadar harga diskaun tol hari raya 2012,pandu cermat jiwa selamat,tol separuh harga


Kementerian Pelajaran Malaysia juga baru-baru ini mengumumkan 16 & 17 Ogos sebagai Cuti Sekolah berganti.


So ramai parent yang terpaksa mengubah plan asal bagi mengelakkan jem sewaktu pulang ke kampung.


Jadi tanpa buang masa mari kita lihat senarai plaza tol yang terlibat dalam pemberian diskaun 10 - 37.5% sepanjang waktu cuti Hari Raya ini.




Jadual Kadar Diskaun Tol Aidilfitri 2012 | 15 - 31 Ogos

diskaun tol hari raya 2012,senarai tol plaza diskaun rebat 10 - 37.5%,berapa diskaun tol hari raya 2012,jadual kadar harga diskaun tol hari raya 2012,pandu cermat jiwa selamat,kadar harga tol murah aidil fitri 2012,tarikh cuti berganti 16 & 17 ogos
/>


Kepada semua pemandu, tolonglah pandu dengan berhemah. Kalau semua nak ikut kepala sendiri memang lagi jem la jalan.



Ingat! Semua orang nak selamat sampai. Jangan disebabkan kita ada nyawa yang melayang sebelum sempat pulang berhari raya.



diskaun tol hari raya 2012,senarai tol plaza diskaun rebat 10 - 37.5%,berapa diskaun tol hari raya 2012,jadual kadar harga diskaun tol hari raya 2012,pandu cermat jiwa selamat
PLUS Highway

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

3 Responses to " Senarai Jadual Kadar Harga Diskaun Tol Lebuhraya Sempena Hari Raya Aidilfitri 2012 "

  1. Syar Says:

    Nasib baik kat kampung aku ni takde Tol..hehe..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Anonymous Says:

    Ape la diskaunnya 15,16? Rabu dgn Khamis. Yg org bnyak nak balik Jumaat dgn Sabtu, 17 dan 18 August. Mcm tak ikhlas jer dia org ni nk bg diskaun. Mcm2 cara nak buat Kementerian nampak baikkan? Hampehh..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  3. Anonymous Says:

    PLUS ambil duit haram. Duit tol adalah duit haram. Lebih baik hentikan saja.

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets