Home » , , » Tiket Premiere Screening The Hangover Part 2 From Nuffnang!! Yeay

Tiket Premiere Screening The Hangover Part 2 From Nuffnang!! Yeay

Penulis: Que Haidar | Kategori: , ,

Hari ni aku penat. 1 hari seminar kat PICC pastu malam pi tengok Chelsea training pulak. Jalan jam tak yah cakap la. Tensen!! Tapi sampai rumah aku cepat2 cari lappy bukak emel. And as expected (berlagak giler kot) Nuffnang pilih gak komen aku 2 tuk Premiere Screening The Hangover Part 2. Nak tau ape die aku komen korang cari la ek kat sini. Bahaya kalau ada polis baca blog aku ;p


premiere screening The Hangover part 2 nuffnang,filem the hangover part II,sinopsis The hangover part 2,nuffnang premiere screening tickets,tiket percuma the hangover part 2,trailer the hangover part II
kredit : Nuffnang

Aku pun tak pernah tengok filem The Hangover yang 1st. Kena carik la nanti. Huhu. Ingatkan just nak cuba nasib dengan idea giler aku 2. Tapi pengalaman tue memang berani mati punye.

premiere screening The Hangover part 2 nuffnang,filem the hangover part II,sinopsis The hangover part 2,nuffnang premiere screening tickets,tiket percuma the hangover part 2,trailer the hangover part II


Dah lama tak dapat tiket premiere screening. Last time waktu Narnia 3D. Pastu dah kurang aktif berblog sampailah bulan Jun bile Nuffnang & TGV kasik free passes. Rasa semangat pulak ;) Dan hasilnya memang berbaloi2. Thanx Nuffnang sebab bagi peluang pada blog kerdil ini. Datuk K.Rajagobal pun tak pernah jenguk Kafe Que *sedih*. Huhu.


premiere screening The Hangover part 2 nuffnang,filem the hangover part II,sinopsis The hangover part 2,nuffnang premiere screening tickets,tiket percuma the hangover part 2,trailer the hangover part II
kredit : Nuffnang


Sedikit sinopsis Filem The Hangover Part 2,

In “The Hangover Part II,” Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) and Doug (Justin Bartha) travel to exotic Thailand for Stu’s wedding. With the memory of Doug’s nearly disastrous bachelor party in Las Vegas still fresh—or at least well-documented—Stu is taking no chances. He has opted for a safe, subdued, pre-wedding trip brunch, with pancakes, coffee…and no alcohol. However, things don’t always go as planned.
Two nights before the big day, at a fabulous resort in Thailand, Stu relents. One beer each. In sealed bottles. What could go wrong? What happens in Vegas may stay in Vegas, but what happens in Bangkok can’t even be imagined.



Sape2 yang dapat tu tahniah la ek. Boleh usha kat sana nanti kalau nak mintak sign ke ape. Hahaha. Details event seperti tertera di bawah.

Date: 26 July 2011 (Tuesday)
Time: 9.00 pm
Venue: TGV Sunway Pyramid (1st time ni tgk kat Sunway)

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

2 Responses to " Tiket Premiere Screening The Hangover Part 2 From Nuffnang!! Yeay "

  1. QaRr JaliL Says:

    tahniah..bersedia utk gelak smpai pecah perut..haha

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. SpaQue Says:

    Qarr Jalil : thnx bro..cite lawak ek..bes3 ni..hehehe

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2017
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets