Home » , , » [Entri Khas] Terima Kasih Kepada Semua Pembaca Kafe Que | Memang Terbaek Lah Korang

[Entri Khas] Terima Kasih Kepada Semua Pembaca Kafe Que | Memang Terbaek Lah Korang

Penulis: Que Haidar | Kategori: , ,

Salam 1 blog kepada semua pembaca Kafe Que. Dalam entri kali ni aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang telah menyokong Blog Kafe Que untuk terus bertahan sehingga saat ini. Setelah hampir sebulan setengah aku wat comeback memang strategi kali ni menjadi. Sebelum ni UV nak cecah 100 pun susah. Tapi lepas aku wat research & eksperimen fuh terkejut. Paling tinggi UV penah capai 1.4k. Okla kan untuk orang yang malas cam aku ni. Hehe..


nuffnang analytics,traffic nuffnang,trafik UV dari nuffnang,keyword nuffnang,popular keyword,trafik kafe que
UV 10-16 Julai 2011 

Semuanya gara-gara demam bola sepak yang melanda. Kafe Que memang banyak entri pasal sukan. Thanx sebab ada gak yang sudi baca and follow. Buat peminat Manchester United nantikan entri serta update pasal pasukan kita di Kafe Que okay..


nuffnang analytics,traffic nuffnang,trafik UV dari nuffnang,keyword nuffnang,popular keyword,trafik kafe que
UV 17-23 Julai 2011


2 minggu berturut-turut total UV cecah 7k. Huhu sangat terharu la kalau macam ni. Kalau ada tersalah info atau ayat yang terguris hati aku mintak maaf. Kadang-kdang kita manusia ni memang buat kesilapan. Kalau korang penah bace entri lepas aku ada buat Laporan penuh Edisi Copa America 2011. Daripada jadual perlawanan sehinggalah final Uruguay vs Paraguay. Sebab minat sangat pada bola sepak aku wujudkan Blog Kafe Que untuk kongsi taktik serta pengalaman aku bermain game Pro Evolution Soccer, FIFA dan Football Manager (ape barang ko men game jek)


nuffnang analytics,traffic nuffnang,trafik UV dari nuffnang,keyword nuffnang,popular keyword,trafik kafe que
keyword demam bola


Okaylah. aku pun tak leh nak bebel panjang2. Sat lagi kena naik flight (aku pening bau MAS) gi Kelantan. Ade urusan rasmi seri paduka baginda kat sana. Sebelum aku tamatkan entri khas ni, sekali lagi aku nak ucapkan terima kasih kepada mereka yang pernah singgah di Blog Kafe Que. Layan la lagu bawah ni. Tibe2 rindu zaman aku jadi retis dulu2..Huhu..




Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

4 Responses to " [Entri Khas] Terima Kasih Kepada Semua Pembaca Kafe Que | Memang Terbaek Lah Korang "

  1. merahitujambu Says:

    tahniah..nk jugak la cmtu..=p

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Kafe Que Says:

    merah : ko bkn lg hebat ke..hehe

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  3. Carl id Says:

    mcm mane nak dapat mcm tu ekk?

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. Kafe Que Says:

    carl id : xssh..ko kne pndai wat topik yg org suka cari. mcm aku tulis psl copa america..blaja sket2 psl SEO

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2017
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets