Home » , , » Case of the Stolen Keys to Tron: Legacy by TGV

Case of the Stolen Keys to Tron: Legacy by TGV

Penulis: Que Haidar | Kategori: , ,


Perhatian..Perhatian..Saya Detektif Que ingin mencari partner untuk menyelesaikan misi tak mustahil dari TGV Cinema :: Case of the Stolen Keys.. Jom kita tengok dulu ape sebenarnya yang telah terjadi..


Percaya atau tidak, kunci peti besi di mana terletaknya pita filem Tron : Legacy telah hilang!! Ini merunsingkan pihak pengurusan TGV Cinema yang akan menayangkan filem tersebut pada 16 Disember 2010..

Butiran kes..

Objek yang dicari :  Kunci peti besi
Tarikh kehilangan :  15 November 2010
Masa kehilangan : 1930@7.30pm waktu Malaysia
Kali terakhir dilihat : Dalam laci kecil sebelum Projectionist pergi ke tandas
Bukti dijumpai : Beberapa helai rambut berwarna emas
Status kes terkini : Dipercayai angkara orang dalam TGV Cinema. Belum ada tangkapan dibuat


Ciri - ciri partner yang di cari..

Jantina : Wanita (baru la semangat sket nak wat keje kan)
Status : Single & available (kalau dapat tiket Tron : Legacy free leh la tengok sama2..hehe)
Umur : 22 - 30 tahun (Dalam kes ni umur Detective Que = 27 tahun ala2 Sam Flynn)
Kelulusan : Diploma Kewartawanan (Senang nak tulis semua siasatan yang dilakukan)
Lokasi : Klang Valley (Jauh2 kang susah nak claim minyak, naik 5 sen 1 liter..huhu)
Nilai tambah : Busy body (korek rahsia dari orang lain), romantik (aik,perlu ke??Sumtimes..hehe)

Imbuhan sekiranya kita dapat menyelesaikan kes kehilangan ini :
TGV Cinemas and partners are giving out A Private Screening Hall for any movie + a Panasonic 50” 3DTV and many other attractive prizes to the ones who manage to solve the case*


poster


Kepada sesiapa yang berminat boleh layari laman Facebook TGV Cinema dan Panasonic Malaysia untuk keterangan lanjut..

Sinopsis Filem Tron : Legacy..

TRON LEGACY adalah filem pengembaraan 3D teknologi  tinggi  dengan  latar belakang dunia digital. Sam Flynn (GARRETT HEDLUND), seorang yang pintar  berumur 27 tahun anak kepada Kevin Flynn (JEFF BRIDGES), dihantui misteri kehilangan ayahnya. Ketika sedang menyiasat satu isyarat yang pelik, beliau kemudiannya  ditarik masuk ke dalam dunia digital Tron di mana ayahnya telah hidup selama 20 tahun.. Saksikan perjuangan Sam dan ayahnya menempuhi perjalanan yang penuh cabaran untuk meloloskan diri dari dunia digital..

Entri ini ditaja oleh Nuffnang

The 50 best written posts will win a pair of exclusive invites to catch Tron: Legacy on the big screen on 15 December!

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

9 Responses to " Case of the Stolen Keys to Tron: Legacy by TGV "

  1. LABUCHEE Says:

    hahahahaaaa.....
    gud gud...
    muge bejaye...hek3..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Bro Framestone Says:

    bro dah dapat dah invitation dari dorang..

    if mu dapat roger bro kat sana ek...

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  3. SpaQue Says:

    Labuchee : sje try2..hehe..thnx cz bce

    Bro Framestone : awlnye dpt..xtau la smpt ke x submit 2..las minit je ni..bz sgt

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. Fyzal Says:

    good luck bro.. aku syak projectionist tu yg amek. pastu buat buat tak reti. hehehehe.

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  5. ░♥si lampu neon♥░ Says:

    GOODLUCK KO MMG RAJIN AHHH =) HEHEHE

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  6. SpaQue Says:

    Fyzal : thnx bro..aku rse cm2 gak..sbb xde spe da kt c2..die suspek utama..

    Si Lampu Neon : waa..ko pun sudi datang blog aku n komen..thnx2..hope so la..hehe..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  7. hans Says:

    hahahah
    gudluck weih

    selamat tahun baru

    P/S : Review Filem : Aku Tak Bodoh Memang Tak Bodoh! Love F.A.M.I.L.Y!

    P/S : Cek Nuffnang Dah Sampai..Yehaa!

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  8. SpaQue Says:

    hans : thnx..Salam Maal Hijrah

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  9. Cik Su Says:

    cik su pun jadi detektif jugak

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2017
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets