Home » , » Terbang ke Langkawi

Terbang ke Langkawi

Penulis: Que Haidar | Kategori: ,

Untuk entri kali ini aku masukkan di bawah topik workstation yang akan mengumpulkan semua kisah pasal kerja aku kat opis.. Aku seorang lulusan Kejuruteraan Elektrik yang buat kerja ICT especially design & maintaining websites (ade la beberapa je setakat ni) , uruskan peranti & softwares ICT pejabat ( PC, Laptop, Projektor), menten sistem aplikasi pejabat, kerja amal grafik & multimedia (slide presentation, montage, poster) dan urusan seri paduka baginda dari masa ke semasa (SYMP)..Nak kata pengalaman pasal ICT ni memang zero.. Alhamdulillah, bila aku ditempatkan kat sini aku dapat kenal Joomla, Photoshop, PHP dll.




Aku akan ke Pulau Langkawi selama 4 hari (28 Nov - 1 Dis) disebabkan urusan rasmi.. Hotel Bayview menjadi lokasi penginapan aku bersama rakan-rakan sepejabat.. Aku rasa ada la dalam 14 tahun tak jejak kaki kat pulau tu.. Lama giler kan.. Dan aku terpaksa naik kapal terbang yang aku tak suka.. Tapi sebab dalam sejam sampai aku tahan je la dalam penerbangan tu. Nak drive leceh kena tinggal kereta kat jeti pulak.. Tambahan pulak, aku bawak banyak barang.. Senang terus ke Langkawi International Airport.. Nanti aku akan share cerita menarik dari sana untuk pembaca sekalian.. Terus setia  bersama Kafe Que..

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

4 Responses to " Terbang ke Langkawi "

  1. Abu Luqman Says:

    salam...ziarah pagi

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Isdawati Ismail Says:

    coklat plz... daim... daim..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  3. I'm farra.. Says:

    Daim x besh! Kisses yg best!:D

    p/s
    btw, where's ur chatbox?
    farra xsempat nak hupdate belog.. siang meronda, malam teruih tido tp sblm tido sempat la jeling2 belog fara n fb sat (vote Radiusite da merudum tangga kedua
    :( )

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. SpaQue Says:

    Abu Luqman: thnx 4 dropping by

    Kak Is:Ko kalu mkn mmg no 1..Diet2

    Fara comey: ade kt tepi kanan 2..klik teddy bear..hik3

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets