Home » , , » Jemputan ke Nuffnang Premiere Screening - The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader

Jemputan ke Nuffnang Premiere Screening - The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader

Penulis: Que Haidar | Kategori: , ,

Baru je bukak emel pagi tadi.. Nuffnang bagi hadiah lagi!! Kali ni jemputan ke premiere screening - The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader .. Filem kali ini merupakan sekuel ketiga Narnia selepas The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) & Prince Caspian (2008).. Aku dapat pun sebab join contest Nuffnang pasal "My Magical Journey" (refer kat sini)

Butiran lanjut seperti di bawah..

Date : 1 December 2010 (Wednesday)
Time : 9.30pm
Venue : GSC Mid Valley



Kepada sesiapa yang pergi tu bagitau la ek..Boleh kite berkenal-kenalan..Saya budak baru belajar :)

Sinopsis
Untuk peminat "The Chronicles of Narnia", ini adalah satu sekuel yang tidak patut anda lepaskan. Menerusi filem ini, kita kembali kepada keajaiban dunia tercinta garapan C.S Lewis menerusi kapal besar Narnia yang menakjubkan, the Dawn Treader. Edmund dan Lucy Pevensie bersama sepupunya, Eustace dan teman baik diraja mereka King Caspian, tanpa disedari mereka telah disedut kedalam satu lukisan sehingga sampa ke the Dawn Treader. Dalam pengembaraan mereka yang menakjubkan dihalusi pertemuan unik dan takdir, mereka terpaksa menghadapi cabaran diluar batasan imaginasi.- kredit DKDM

Adios..Aku akan ke Langkawi 28 Nov - 1 Dis ni.. Turun flight terus shoot ke opis ready tuk premiere screening..Huhu..Penat tu..See u guys there!! By the way sape yang nak hadiah tiket Narnia 3D boleh klik imej kat bawah ni..


Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

8 Responses to " Jemputan ke Nuffnang Premiere Screening - The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader "

  1. - zuriey - Says:

    tahniah..saya dapat gak..nanti leh la jumpa kat sana

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. SpaQue Says:

    good2..tp nk yg 3D..huhu..klu nmpk tegur2 la ek..hehe

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  3. Cheq Tun Says:

    gi langkawi belikan sy ole2 ye..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. I'm farra.. Says:

    tahniah que.. :)

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  5. SpaQue Says:

    thnx fara..xjoin ke contest ni??

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  6. Lizzie Yasmin Says:

    tak dapat coz tak buat pun nie.... huhuhu.. njoy the movie..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  7. DaHLia Says:

    tahniahhh...
    selamat enjoy..
    jgn lupa wat review ya Que

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  8. SpaQue Says:

    lizzie : thnx..

    Sis DJ : bereh..next week k :)

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets