Home » , , , » Tutorial : Cara Nak Install Game Angry Birds Space Versi PC | Free Download + Crack

Tutorial : Cara Nak Install Game Angry Birds Space Versi PC | Free Download + Crack

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , ,

HOW TO CRACK ANGRY BIRDS SPACE PC GAMES ??

TUTORIAL CARA NAK CRACK GAME ANGRY BIRSD SPACE PC VERSION INSTALL ANGRY BIRDS SPACE,DOWNLOAD PERCUMA PERMAINAN ANGRY BIRDS SPACE PC


Khas buat mereka yang nak install game Angry Birds Space di komputer atau laptop masing-masing. 

Di sini ada tutorial bagaimana anda semua boleh crack game ini dan main sepuas-puasnya.

Kepada mereka yang masih belum ada software game ni (version 1.4.0) boleh download sekarang [klik]



Ikuti langkah berikut 1 by 1 :

1) Install file Angry Birds Space V1.4.0.exe

2) Lepas dah siap install cuba launch @ play

3) Anda akan nampak page macam kat bawah ni






 4) Jangan panik kalau nampak button Activate Full Game! sebab memang tutorial ni nak ajar korang

5) Tutup balik game Angry Birds Space ni

6) Bukak folder yang korang download tadi dan cari folder crack

7) Copy file dalam folder crack tadi - 'AngryBirdsSpace.exe'

8) Paste dalam C:/Program Files (x86)/Rovio/Angry Birds Space (lokasi anda install game ni)


9) Pastikan anda nampak prompt copy & replace dan tekan yes

10) Bukak balik file game Angry Birds Space tadi dan klik button Activate Full Game!

11) Anda akan nampak macam gambar kat bawah ni pulak






12) Klik button Register dan akan sudah selesai crack game Angry Birds Space.

13) Enjoy dan Good Luck


p/s : Jika masih gagal sila ulang langkah 1-12. Sekian

Tutorial cara nak crack game Angry Birds Space versi PC

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

2 Responses to " Tutorial : Cara Nak Install Game Angry Birds Space Versi PC | Free Download + Crack "

  1. Leeza dayasari [santai leeza] Says:

    wow.... ada versi baru lagi ker ni. kat hp leeza masih yg lama.

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Que Haidar Says:

    @leeza : ni versi PC windows. hehe. yg android skrg dah kuar Angry Birds Star Wars

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets