Home » » Football Manager 2012 | Urus Pasukan Anda Di Alam Maya

Football Manager 2012 | Urus Pasukan Anda Di Alam Maya

Penulis: Que Haidar | Kategori:

Agak lama menyepi dari dunia penulisan.. Angkara siapa lagi kalau bukan si game Football Manager 2012. 2 hari lepas aku sibuk membelek apa yang terbaru dalam game ni. Hasil download torrent yang bersaiz 1.84G akhirnya dapat jugak aku menguji kemampuan mengemudi pasukan kegemaran, Manchester United menggantikan Sir Alex Ferguson..




Dalam edisi kali ini aku tak sempat nak capture screenshots progress team aku untuk share dengan korang semua. Latest transfer memang dah diupdate. Pasukan Manchester City memang terlalu kuat untuk dikalahkan. Features terbaru memang ngetop la.




Antara features menarik ialah tone suara untuk preparation talk, half time team talk & full time team talk. Ada 6 jenis tone suara


  • Aggressive
  • Assertive
  • Passionate
  • Calm
  • Cautious
  • Reluctant


Setiap tone ada dialog tersendiri yang boleh menaikkan semangat pemain anda



Untuk match engine pun dah banyak improvement. Dorang ada tambah 2 angle camera "Director Camera" & "Behind Goal Angle" memang superb



Interface untuk squad pun lebih menarik. Tapi logo dan gambar players kena la download sendiri ek. Kalau rajin aku upload la.



Untuk tactic ada penambahan untuk "Match Preparation" untuk pasukan kita fokus pada kekuatan@kelemahan contohnya:


  • Attacking Set Pieces
  • Defending Set Pieces
  • Teamwork
  • Defensive Positioning
  • Attacking Movement



Kalau tak nampak boleh la usha-usha demo kat youtube ek.


Football Manager 2012 Demo



FM 2012 terbaek!!

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " Football Manager 2012 | Urus Pasukan Anda Di Alam Maya "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets