Home » » GEGAR BLOG JULAI 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Penulis: Que Haidar | Kategori:

Ini entri khas untuk support contest cari harta karun @ promosi percuma oleh Bro Ben Ashaari yang femes tue.



Ade yang berminat ?? Boleh cek kat sini. Hadiah dengar2 macam lumayan (Ipad 2 kot ;p). Tak susah pun juz kena tulis dan link entri.

Blog Kafe Que ini byk cite pasal sukan dan kerja. Aku seorang peminat bola sepak . Main takde r hebat sgt. Tp kalau suh aku komen cara orang main sampai 1 jam pun boleh ;)  1 day i hope 2 become a great football pundit. My feveret team boleh tgk entri lama

Kerja makan gaji ni tensen. Asik kena ikut arahan pegawai atasan je. Tp aku bersyukur sbb ditempatkan di Unit ICT yg mana aku belajar mengenal dunia blog. Sejak itu aku mula meminati kerja2 kreatif seperti mereka grafik dan video multimedia. Lately aku suka tengok production movie and nak join KRU STUDIO!!


Tamat dah .. Jgn lupe klik sini

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

10 Responses to " GEGAR BLOG JULAI 2011 "

  1. Alya Esprézzo Says:

    cakk cakk!! yuhuuuuuuu alya dtg nieeeeeeeeeeee dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. saiazuan Says:

    dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  3. pha is Says:

    salam gegar blog julai...
    jemput singgah sini yer : aku nak berkawan

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. gadis melayu Says:

    datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    gegar sini jugak ye
    GEGAR BLOG JULAI 2011
    dan sini
    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  5. cik Ida Says:

    hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

    ada aku kesah

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  6. Rohaizam Rosli Says:

    Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  7. imnabila Says:

    harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  8. KhAiReDzAiMy Says:

    Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  9. LUNA LANUN Says:

    saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
    Jom gegarkan saya semula!

    Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
    1. Maklumbalas KFC Berikutan Laporan Kebersihan Premis Makanan Mereka Tempoh Hari
    2. Buat Lawak Lak Stesen Minyak Ni!
    3. Ingat Dato' Siti Je Ke Terror Menembak?!
    4. Best Hape Wataniah Ni...
    5. Cam ni je la kalau mau hidup!
    by LUNA LANUN

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  10. A M E ! Says:

    hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets