Home » , , » [Edisi Copa America 2011] Keputusan Perlawanan Bolivia vs Costa Rica | Costa Rica Buat Kejutan

[Edisi Copa America 2011] Keputusan Perlawanan Bolivia vs Costa Rica | Costa Rica Buat Kejutan

Penulis: Que Haidar | Kategori: , ,

Perlawanan Kumpulan A antara Bolivia vs Costa Rica berakhir dengan keputusan mengejutkan. Pasukan remaja Costa Rica berjaya menewaskan pasukan Bolivia dengan 2 - 0. Keputusan itu meletakkan Costa Rica di tangga ke-2 kumpulan A di atas Argentina lawan terakhir mereka.


Keputusan Terkini Copa America 2011 | Bolivia 0 - Costa Rica 2 | 8 Julai 2011 @ Astro Supersport




Gol-gol Costa Rica dijaringkan oleh Martinez (59') dan Campbell (78') . Bolivia yang bermain cemerlang ketika bertemu Argentina gagal melakukan sebarang percubaan tepat ke arah gol lawan. Mungkin mereka memandang rendah keupayaan barisan muda Costa Rica yang tewas pada perlawanan pertama mereka.


Perlawanan hari esok 9 Julai 2011 membabitkan pasukan Uruguay vs Chile, jam 6.15 am waktu Malaysia dan diikuti  Peru vs Mexico pada jam 8.45 am waktu Malaysia


p/s : Aku nak hasut korang semua tuk tengok bola live esok. Tak payah la nak pi perhimpunan tak kotor 2 ;)





Uruguay vs Chile , 9 Julai 2011, 6.15 am (Malaysia)
Peru vs Mexico , 9 Julai 2011, 8.45 am (Malaysia)

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

1 Response to " [Edisi Copa America 2011] Keputusan Perlawanan Bolivia vs Costa Rica | Costa Rica Buat Kejutan "

  1. josrevalution Says:

    owh kurang minat yang!..nanti kalo malaysia nanti baru nak tumpu sikit..hehe....E-book 20 cara untuk membina trafik ke laman web anda

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2017
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets