Home » , » Football Manager 2013 memang berhantu | Ong Que Swee

Football Manager 2013 memang berhantu | Ong Que Swee

Penulis: Que Haidar | Kategori: ,

FM2013 Addict





Ada tak yang dah main Football Manager 2013 (FM 2013)? Siapa yang minat bola sepak tu aku syorkan korang try game ni. Barulah boleh jadi penganalisis bola sepak macam aku. Haha. Kat Facebook tu ramai sangat yang komen pasal bola tapi kebanyakannya berlandaskan emosi semata. Yang bercakap pasal fakta dan faktor lain sangat kurang.



Bola sepak ni bukan hanya setakat menang dan kalah. Nak tahu lebih korang kena beli DVD FM2013 dan jadi manager baru tau susah ke senang nak menang liga atau trofi. Aku dah masuk 3 musim dalam FM 2013. Memang ketagih! Padahal baru start hujung bulan September.



Nanti aku akan kongsikan kejayaan dan kejatuhan semasa menjadi pengurus baru Manchester United. Disebabkan aku minat Ong Kim Swee aku pakai nama Ong Que Swee. Ok tak? Hehe.


Apa yang menarik dalam FM 2013?


Game play terbaru


Mod Permainan


1. Simulation mode : Football Manager yang macam real life.

2. Classic mode : Ini untuk mereka yang kurang masa untuk main.

3.Challenge mode : Ini untuk anda mencuba cabaran tertentu mungkin dalam pertengahan musim seperti rekod tanpa kalah atau menang sesuatu trofi.

4. Network game : Ini untuk mereka yang nak bermain secara online.



geng football manager 2013 malaysia
Man Utd offer contract baru. Sebab apa? Tunggu...


New Features


1. Match Engine: A brand new match engine, two years in the making, which as well as featuring dramatically improved AI also has a new physics engine, a new collision engine and hundreds of new and improved animations.


2. Leaderboards: A new leaderboard system for each of the different game modes allowing you to be able to compare how you are doing as a manager with your friends and all Football Manager™ players around the world. Leaderboards are accessible from the 'FM' menu in-game.


3. Staff roles: A host of new staff roles, including a director of football who can help out with the parts of running the club that you don't want to do yourself.


4. Training: A new training module designed for ease of use and better integration with match day preparation, as well as training camps and coaching badges.


5. Media: Improved media for both national and international managers.


6. Finance Module: A revamped finance module to take into account all of the new global regulations, the financial crisis, and better reflects the true cost of running a football club.


Sumber : FM 2013 Manual


Gambar hiasan


Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

2 Responses to " Football Manager 2013 memang berhantu | Ong Que Swee "

  1. anarki47 Says:

    Klu ori game bley ke kite upload graphics/ logo/ kits
    kt dlm game tu..klu pirate bley je sbb dh penah buat..
    Skrg nk try ori FM15 hehe..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Que Haidar Says:

    @anarki47xpernah pulak beli game yg ori ni. hehe

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets