Home » , » Tiket Percuma Transformers 3 : Dark of The Moon | Hadiah GSC-EON Bank Credit Card

Tiket Percuma Transformers 3 : Dark of The Moon | Hadiah GSC-EON Bank Credit Card

Penulis: Que Haidar | Kategori: ,

Hah, dapat tiket free pulak. Memang rezeki bulan JUN (sbb aku lahir bln ni..hehe). Tiket ni aku dapat hasil tangan gatal untuk menaip slogan kat FB fan page "The Ultimate Movie Card". Sebenarnye aku nak join contest Nuffnang premiere screening. Tapi disebabkan masa tak brape nak ade so aku cari alternatif lain.

Tampak lebih yakin dengan SAMSUNG GALAXY S2 baru. *Nipis & Pantas*

transformers free ticket from gsc-eon bank credit card,tiket percuma the ultimate movie card contest,transformers 3 : dark of the moon tiket percuma, filem transformers 3 dark of the moon tiket,tiket percuma transformers 3,gsc eon credit card sponsor
2 In-Season Passes Transformers 3 : Dark Of The Moon


Godek2 dalam entri 2 ade jumpe link GSC-EON Bank Credit Card (cek kat sini). Ada 3 contest. Yang kumpul like paling byk mmg malas la kan. Pastu yg kena tulis blog pun sama la byk keje kot. So aku try je contest "Heroes Who Change Our Lives". Nasib baik contest ni tinggal lagi 2 hari nak tamat. Aku minat gak contest komen2 kat FB ni. Juz cuba nasib kan. Mana tau dapat Grand Prize Plasma TV 42" (wow)



Masa 2 dorang suruh lengkapkan slogan "I like <character Autobots@Decepticons> because ......" (tak lebih 20 patah perkataan) & tag page The Ultimate Movie Card. Aku pun wat la research sket pasal Optimus Prime. Esok malamnya aku pun bukak page The Ultimate Movie Card dan terkejut sebab nmpk ni ...



transformers free ticket from gsc-eon bank credit card,tiket percuma the ultimate movie card contest,transformers 3 : dark of the moon tiket percuma, filem transformers 3 dark of the moon tiket,tiket percuma transformers 3,gsc eon credit card sponsor
Mamat yg like ni menang Grand Prize..Untungnyer la



Kalau  tak cuba kita tak tau. Bukan aku tak boleh beli sendiri tiket ni ;p Dah orang kasi kite terima je la kan. Lain woo nikmat die dapat hadiah ngan beli sendiri. Rasa puas sebab kita punya usaha dan kretiviti dihargai.. Hahahah.. Nak tau slogan yg best sgt bertuah 2?? Boleh klik sini je (tak nak pun xpe ;p)



transformers free ticket from gsc-eon bank credit card,tiket percuma the ultimate movie card contest,transformers 3 : dark of the moon tiket percuma, filem transformers 3 dark of the moon tiket,tiket percuma transformers 3,gsc eon credit card sponsor


Maybe next weekend baru dapat tengok cite ni..Huhu..Kene outstation ke Penang plak. Juliana Evans mesti tak sabar2 bile bace entri ni ;) Mesti ramai yg akan serbu pawagam 29 Jun 2011 sbb dah lama tunggu filem ni dari last year. Asyik tengok poster ngan trailer je ape barang kan. 

Transformers 3 : Dark of The Moon adalah sekuel ke-3 arahan Micheal Bay dgn kerjasama Steven Spielberg

Tampak lebih yakin dengan SAMSUNG GALAXY S2 baru. *Nipis & Pantas*






Memang hebat dan penuh aksi. Kalau sekuel ke-2 Megatron tak mati lagi. Kali ni siapa pulak yang mati. Tapi sayang Megan Fox dah tak berlakon. Selamat menonton!!


transformers free ticket from gsc-eon bank credit card,tiket percuma the ultimate movie card contest,transformers 3 : dark of the moon tiket percuma, filem transformers 3 dark of the moon tiket,tiket percuma transformers 3,gsc eon credit card sponsor


Akhir kata terima kasih kepada The Ultimate Movie Card & GSC-EON Bank Card atas tajaan ini.

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

5 Responses to " Tiket Percuma Transformers 3 : Dark of The Moon | Hadiah GSC-EON Bank Credit Card "

  1. deqlis Says:

    nikmat dpt free mmg rasa heppi kan?? jimat byk tue..bayangkan klu tiket tuk sorang RM10 , klu menang 2 movie RM20 dah untung..klu menang 3 movie?? dah jimat RM60 kan byk tue..:-) so tak salah cuba...deqlis cuba yg Nuff dan yang FB punya, sinar.fm punya....rezeki kat Nuff:-)

    alhamdulillah dlm bulan nie t'masuk transformer 3 nie, deqlis dah dpt 4 tiket wayang free (3 citer lain)...jimat dekat RM80 laa:))kos entertainment:))hihi

    p/s: klu nak menang tiket attack the block jom join my contest
    http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/attack-block-movie-contest-by-deqlis.html

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  2. Fitrihadi Says:

    erkk megan fox tu dulu2 lelaki ar.. aku takmo ar tengok dia berlakon dah..haha..

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  3. ken Says:

    cool.. enjoy the movie! :)

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  4. SyUhAdA Says:

    thniah ye..~

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates
  5. SpaQue Says:

    deqlis : hebatnye awk ni..klu de mse i join k

    fitrihadi : pnh denga gak..tp ade xnmpk cm laki pn..hehe

    ken : ok tq bro

    syu : tq ;)

    Best Blogger Tips [Reply to comment] Best Blogger Templates

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets