Home » , , , , » Mainan Psikologi Gambit Gagal dan Tersingkir dari Fear Factor Selebriti Malaysia

Mainan Psikologi Gambit Gagal dan Tersingkir dari Fear Factor Selebriti Malaysia

Penulis: Que Haidar | Kategori: , , , ,

Geng Poyo Salah Strategi | Bye-Bye Fear Factor

GAMBAR GAMBIT ALIF FEAR FACTOR POYO,Fear Factor Selebriti Malaysia | Penyingkiran Minggu 9


Updates : Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 9 [Klik]

Nah! Keluar pun dorang ni. Sejak dari Episod 1 dah nampak bibit-bibit kepoyoan mereka berdua. Ditambah pulak dengan 2 episod dorang terselamat dari penyingkiran. Kali ini memang bersorak semua penonton Fear Factor Selebriti Malaysia.


2 cabaran yang perlu ditempuhi dalam Episod 9. Pertama ujian laluan berhalang dengan renjatan elektrik. Peserta dicurah air supaya lebih merasai electrical shock. Keduanya, cabaran memandu kereta dalam keadaan mata tertutup sambil pasangan memberi arahan.


Berita terkini mengenai Fear Factor Selebriti Malaysia [Klik]


Minggu ni agak mencabar jugak lah. Especially part kena kabel elektrik tu. Kesian tengok peserta yang basah menjerit-jerit. Hehe. Team Poyo macam biasa la kena mulakan aksi dengan strategi dorang tu. Boleh tahan gak lambat dorang ni. Dah habis tu boleh pulak main psikologi dengan peserta lain. Lepas tu kantoi pegang benda kuning tu takde elektrik pun. Pemenang acara ni pasangan Zoey & Dafi. Tahniah sebab dapat imuniti.


Aaron menawarkan 1 lagi imuniti kepada 4 kumpulan yang berani melakukan aksi tadi sekali lagi. Kali ni bilangan kabel ditambah dan kapasiti arus dinaikkan. Team Poyo pun sedar taktik menakut-nakutkan dan menipu tadi gagal. Dorang kena cuba buat aksi ini lebih pantas. Tapi lepas tengok Akim & Farish terjerit-jerit, rasa takut pun datang. Jadi dorang tarik diri dan pasrah dengan tawaran imuniti tadi tanpa menyedari masa mereka antara ke-2 terlambat.


Imuniti ke-2 dimiliki oleh Hairul & Dazrin.


"Susah jadi kumpulan pertama sebab kita tiada petunjuk (benchmark) dan sukar merancang strategi"



Video Mainan Psikologi Gambit Kepada Peserta Lain



Saksikan Video Penuh Episod 9 di sini [Klik]


Kini tinggal 6 kumpulan yang harus melengkapkan aksi kedua. 2 kumpulan akan melakukan aksi serentak bagi setiap pusingan. Kereta pertama naik ke atas lori akan dikira sebagai pemenang.


Paling ditunggu sewaktu geng Poyo Gambit & Alif bawak kereta. Si Gambit jadi driver. Alif pulak bagi instruction. Masa start je terus bawak laju (biasa la poyo). Lepas tu tak reti beza left @ right. Last-last langgar pokok! Kah3. Memang lawak.



GAMBAR GAMBIT LANGGAR POKOK

Fear Factor Selebriti Malaysia | Penyingkiran Minggu 9


Muka Gambit lepas tu memang mencuka ada poyo sikit. Bila Aaron suruh cerita pengalaman terus speachless. Agaknya dia dah dapat rasa yang dia akan terkeluar minggu ni.


Buat Gambit belajarlah untuk menghormati orang lain. Jadikan kritikan ini sebagai nasihat untuk anda menjadi seorang yang lebih baik di masa akan datang. Jangan sebab perangai ko tu orang jadi benci. Adioss..


Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " Mainan Psikologi Gambit Gagal dan Tersingkir dari Fear Factor Selebriti Malaysia "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Liverpool vs Man Utd
03.00 am, 18 Okt 2016

Watch LIVE Here

KL GANGSTER 2
Hot Movie in Town!! [Klik]

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets