Home » » Jersi Away Manchester United Musim 2011/2012

Jersi Away Manchester United Musim 2011/2012

Penulis: Que Haidar | Kategori:

Cun tak jersi away Manchester United yang baru? Next week kan dah nak start musim English Premier League 2011/2012 (tak termasuk weekend ni). Yang tu setakat Community Shield. Peminat Manchester United bolehlah cari jersi untuk pakai time sokong team kita.


harga jersi manchester united away 2011/2012 murah, order jersey manchester united secara online,jersey manchester united away & home,koleksi jersi manchester united,jersi away manchester united AON,tempah jersi manchester united
Harga dalam range RM40 - 50 (AAA)


Tak tau napa aku nampak yang ni lagi cun dari jersi home dorang. Maybe sebab warna biru dia aku suka. Pulak tu ada belang-belang. Yang merah dah biasa sangat. Setakat ubah design kat kolar je. Hehe. Glory2 Man United. Jangan lupa pertembungan hebat Ahad ni okay. Terawih jangan lupe ;)

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " Jersi Away Manchester United Musim 2011/2012 "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2017
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets