Home » , » Solutions For Your ICT Vision 2011 | Extended Laptop & PC Warranty

Solutions For Your ICT Vision 2011 | Extended Laptop & PC Warranty

Penulis: Que Haidar | Kategori: ,

Selasa lepas aku berkesempatan menghadiri Seminar "Solution For Your ICT Vision 2011" yang dianjurkan Mavisco Sdn Bhd di PICC. Memang seronok sebab dapat tengok latest technology yang berada di pasaran sekarang. Antara company yang bagi talk ialah Avira, Fuji Xerox, HID, Excel SLA & Barracuda.


seminar ict 2011,solutions for your ict vision 2011,mavisco sdn bhd,picc seminar,lucky draw mavisco,cooling pad mavisco enviromental friendly,3m privacy filter for laptop,ipad 2 cover,excel sla entended warranty laptop,xprime cooling pad process,no power cooling pad


Tahun lepas pun aku pegi join seminar ni. Siap dapat free gift handphone CSL. Tapi time tu belum reti berblog bagai. So aku simpan dalam memori ingatan jek ;) Booth yang paling menarik perhatian aku ialah 3M, company alat visual. Banyak projektor dari pocket projector hingga ke interaktif projector

  
Pocket Projector (RM 1999)
seminar ict 2011,solutions for your ict vision 2011,mavisco sdn bhd,picc seminar,lucky draw mavisco,cooling pad mavisco enviromental friendly,3m privacy filter for laptop,ipad 2 cover,excel sla entended warranty laptop,xprime cooling pad process,no power cooling pad
 kredit : ecoustics.com


Interactive Projector (RM 2+++)
seminar ict 2011,solutions for your ict vision 2011,mavisco sdn bhd,picc seminar,lucky draw mavisco,cooling pad mavisco enviromental friendly,3m privacy filter for laptop,ipad 2 cover,excel sla entended warranty laptop,xprime cooling pad process,no power cooling pad
Siap boleh lukis lagi tu..Byk lagi function die

Privacy Filter For Laptop



Excel SLA pulak promote pasal warranty Laptop & PC. Banyak benefit die especially free door to door courier services.  Kalau tak silap harga members RM 99 untuk 2 tahun. Boleh cek kat sini. Tapi hanya Laptop & PC yang harga RM 2500 ke bawah je.


seminar ict 2011,solutions for your ict vision 2011,mavisco sdn bhd,picc seminar,lucky draw mavisco,cooling pad mavisco enviromental friendly,3m privacy filter for laptop,ipad 2 cover,excel sla entended warranty laptop,xprime cooling pad process,no power cooling pad


Sesi cabutan bertuah pun ade gak. Tapi aku ni jarang la nak naik pentas kalau lucky2 kan. Yang aku selalu dapat kalau cabutan tu hadiahnya semua orang dapat. Cuma harga dan jenis je lain2.


seminar ict 2011,solutions for your ict vision 2011,mavisco sdn bhd,picc seminar,lucky draw mavisco,cooling pad mavisco enviromental friendly,3m privacy filter for laptop,ipad 2 cover,excel sla entended warranty laptop,xprime cooling pad process,no power cooling pad
Avira (1) , ipad 2 punyer cover (2) , printer xerox (2)


And free gift kali ni ialah...


seminar ict 2011,solutions for your ict vision 2011,mavisco sdn bhd,picc seminar,lucky draw mavisco,cooling pad mavisco enviromental friendly,3m privacy filter for laptop,ipad 2 cover,excel sla entended warranty laptop,xprime cooling pad process,no power cooling pad
X-Prime Notebook Cooling Pad


Harga market dalam RM 50 gak la. Lagi mahal dari cooling pad biasa sebab material dia pun canggih gak. Berbelit aku nak sebut (copolymer compounds). Kelebihan cooling pad ni sebab tak perlu pakai power letrik, tak de bunyi kipas, tak de pencemaran (dia cakap la). Aku nak cerita panjang pun susah. Jap aku snap gambor die.


seminar ict 2011,solutions for your ict vision 2011,mavisco sdn bhd,picc seminar,lucky draw mavisco,cooling pad mavisco enviromental friendly,3m privacy filter for laptop,ipad 2 cover,excel sla entended warranty laptop,xprime cooling pad process,no power cooling pad
 environmental friendly


seminar ict 2011,solutions for your ict vision 2011,mavisco sdn bhd,picc seminar,lucky draw mavisco,cooling pad mavisco enviromental friendly,3m privacy filter for laptop,ipad 2 cover,excel sla entended warranty laptop,xprime cooling pad process,no power cooling pad
 Klik kasi jelas sket


Tu je kot nak share tuk entri kali ni. Jangan lupa PC Expo 2011 @ PWTC pada 22 - 24 Julai 2011. Klik sini kalau nak menang hadiah.

Like jika entri ini memberi informasi kepada anda dan share dengan rakan-rakan ;) Tq

No Responses to " Solutions For Your ICT Vision 2011 | Extended Laptop & PC Warranty "

Leave a Reply

Terima kasih atas komen anda :)

Teknik mudah dapat RM250 sebulan - KLIK


Selamat Mencuba..

Recommended Post Slide Out For Blogger

KafeQue Ads close
Sampul Raya 2017
Promosi Aidilfitri

Klik sini

Dapatkan sekarang

Tutup
http://kafeque.blogspot.com/

Blogger Widgets